Uitslag scholencompetitie

Na een spannende strijd tussen alle 22 teams van de Apeldoornse schoolschaakcompetitie 2017-2018 zijn de winnaars bekend. Bij de pupillen (t/m groep 6) is het team van De Sjofar de kampioen geworden. Bij de aspiranten was de eerste plaats weggelegd voor de schakers van De Zonnewende. Hulde aan onze beide kampioenen van Apeldoorn en de overige prijswinnaars! 

Top 3 pupillen tienkamp 2017-2018:

1) De Sjofar & De Horst
2) De Wegwijzer
3) De Schakel 

Top 3 aspiranten 12-kamp 2017-2018:

1) De Zonnewende
2) De Pion
3) De Diamant 

Maar natuurlijk hebben alle schakers en teams enorm goed hun best gedaan. We hebben kunnen genieten van heel veel spannende en leuke schaakpartijtjes. Geweldig om te zien hoe enthousiast alle kinderen meeschaken!


De kring van schaakscholen en clubs is dit seizoen gevormd door: De Regenboog, De Zonnewende, De Pion (Woudhuis/Bundel/Vliegenier), De Schakel, De Diamant, Sprengenpark, KWS, De Terebint, De Wegwijzer, Hertog van Gelre, Schaakschool Het Bolwerk en De Schaakmaat. In totaal hebben ruim 110 kinderen meegedaan aan deze gezellige en sportieve schaakcompetitie: top!

We gaan ervoor om de schaakkring in Apeldoorn volgend seizoen verder uit te breiden met nieuwe scholen, zoals De Korenaar, de Berg en Bosschool en de Sint Victorschool. De competitie start weer in november en loopt door tot mei. Gemiddeld schaken we 1 keer per maand, lokatie wisselt per school, tijdstip altijd van 18.30-19.30 uur, per keer spelen de kinderen twee partijtjes van 15 minuten pp.

Voor meer informatie: bel of mail met de coördinator Chris
;

Foto's